- Ruokapöydät -

Silopuun valikoimasta löytyy tällä hetkellä neljä ruokapöytämallia. Omia malleja on kehittymässä lisää, mutta voit ihan yhtä hyvin myös tilata pöydän oman luonnoksesi mukaan! Kaikki ruokapöydät valmistetaan mittatilaustyönä. Ennen pöydän valmistusta suosittelen kertomaan kaikki toiveet ja muutokset, joita tulee mieleesi! 

Perusominaisuudet ovat hyvin pitkälti aina samat, oli kyseessä pöytä kuin pöytä. Ruokapöytäni ovat ympäristöystävällisä, kestäviä sekä kotimaista käsityötä. Valinta on hyvä ja varma. Jos jostain syystä käykin niin hassusti, että jokin pettää tai ei toimikkaan niin laitetaan asia kuntoon! Haluan kantaa vastuun valmistamistani tuotteista.

Pöytiä valmistan lähtökohtaisesti Savonlinna, Kitee, Joensuu alueella mutta toimitukset saadaan onnistumaan myös muuallekkin Suomeen!

Väinö-ruokapöytä

Kuvan Väinö-ruokapöydän runko on valmistettu koivusta, kansi sekä kiilat saarnesta. Perinteinen kiilaliitos jalkojen alapäässä mahdollistaa pöydän purkamisen osiin. Osina pöytä on helpompi siirtää paikasta toiseen. Pöydän orsi on tavallista matalemmalla, joten siinä on mukava lepuuttaa jalkoja. Kansi vahattu Osmo Colorin vahoilla, sävynä Noki. Runko maalattu Uulan Ovi- ja Ikkunamaalilla, sävy Pihka.


Teppo-ruokapöytä

Yhdessä seppä Teppo Nousiaisen kanssa suunniteltu pöytä, jossa kaikki jalat tulee kannen läpi. Kuvan pöytä on valmistettu koivusta ja kiilat ovat pihlajaa. Pöydän saa purettua osiin. Vahattu Osmo Colorin värittömällä öljyvahalla.

Heli-ruokapöytä

Monen tykkäämä X-jalkainen ruokapöytäryhmä. Rungot ja kannet valmistettu koivusta, kiilat valmistettu pihlajasta. Pöytä on purettavissa osiin. Pintakäsittelyssä käytetty Osmo Colorin vahoja. Rungot on sävytetty Lumi-sävyllä ja kannet Noki-sävyllä.

Tuomo-ruokapöytä

Tämä on eka ruokapöytäryhmä, mikä on tehty Silopuun aikaan! Valmistettu koivusta ja kiiloina seppä Tepon takomat metallikiilat. Suunniteltu siten että penkit saa työnnettyä kokonaan pöydän alle. Erittäin hyvä ominaisuus ahtaisiin tiloihin. Tämä on myös purettavissa osiin. Pintakäsittelyssä käytetty Osmo Colorin vahoja. Sävynä Kuusi.