- Työt ja palvelut -

Minä, puuseppä Teijo Jalkanen, teen niin isoja kuin pieniäkin tilaustöitä. Verstaalla tehdään kaikki puusta, lastu- ja MDF-levyt eivät kuulu materiaaleihini. Käytän tuotteissa massiivipuuta, vaneria ja rimalevyä. Arvostan perinteistä puusepäntyötä sekä perinteisiä liitos- ja pintakäsittelytapoja. Puuntyöstökoneenikin ovat hyvin perinteisiä. Täältä ei löydy CNC-koneita, vaan vanhoja vihreitä koneita enimmäkseen 60-90 -luvulta.

Suunnittelussa käytän tietokonetta ja 3D-piirustusohjelmaa. Ennen työn aloittamista multa saa piirustukset, joista näkee mitä aletaan tehdä.

Pääpaino on tilaustöissä, koska haluan auttaa ihmisiä, jotka eivät löydä sopivia tuotteita muualta. Tuotteet suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä, hänen toiveidensa mukaan. Valikoimaan kuuluu tuotteet laidasta laitaan, tiettyjä poikkeuksia lukuunottamatta.

Verkkokaupan puolella löytyy tuotteita, joita teen tilaustöiden ohessa. Suurimmaksi osaksi leikkuulautoja. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos löytyy sopivaa niin tilaukseen vaan!

Tutustus valmistuneisiin tuotteisiin:

Esimerkkejä mitä teen:

-Pöydät
-Penkit
-Jakkarat
-Keittiöt
-Kaapit
-Lipastot
-Muut huonekalut
-Leikkuulaudat
-Höyläys-, sirkkelöinti-, jyrsintätyöt
-Pieni alihankinta

Esimerkkejä mitä en tee:

-Korjaustyöt
-Entisöintityöt
-Ovet ja ikkunat
-Portaat
-Koriste-esineet

Näitä en tee, koska en halua, osaa tai ei ole tarvittavaa kalustoa.