Puinen leikkuulauta koivusta

Simppelin olomuotonsa ansiosta yksi ajattomimmista ja suosituimmista leikkuulauta malleistani.

Pituus: 400 mm
Leveys: 250 mm
Paksuus: 25 mm
Materiaali: Koivu
Pintakäsittely: Parafiiniöljy
Koossa voi olla muutaman millin vaihteluita.

35,00  Sis alv 24%

Varastossa

Lisätiedot

Toimitusaika

3-14 arkipäivää. Voit halutessasi kysyä tarkempaa toimitusaikaa sähköpostitse.

Puinen leikkuulauta on aina nappivalinta, oli sitten kyseessä arkinen ruuanlaitto tai ammattimainen kokkaus. Korvaamalla muoviset leikkuulaudat puisilla, lisäät keittiösi toimivuutta, kauneutta sekä hygieenisuutta.

1.8.2019 eteenpäin leikkuulautoihin kuuluu ensihuolto kaupanpäälle!
Lue lisää ensihuollosta: https://www.silopuu.fi/leikkuulaudan-ensihuolto/

LISÄTIEDOT:

Puu on leikkuulaudan materiaalina ekologinen ja myrkytön. Leikkuulaudalla leikatessa onnistuu aina saamaan pienen määrän laudan materiaalia ruokaansa, joten siksi puu on antibakteerisuutensa puolesta paras materiaali tälle käyttöesineelle. Puiselta pinnalta bakteeritkin kuolevat, toisin kuin muoviselta, joka toimii niiden kasvualustana.

Leikkuulautani ovat pitkän ajan valinta. Aikanaan, jos on tarvis niin pinnan voi hioa ja käsitellä uudestaan. Näin leikkuulaudasta saa kuin uuden!

HUOLTO:

Puinen leikkuulauta ei kestä konepesua tai kovaa lämpöä. Aina käytön jälkeen pinnan voi puhdistaa tiskiharjalla ja juoksevalla vedellä. Edes pesuaineen käyttö ei ole tarpeen. Pesun jälkeen kuivaa irtovesi ja anna kuivua ilmavasti. Aina tarvittaessa pinta kannattaa öljytä uudestaan. Käsittelyyn suosittelen parafiiniöljyä, joka on myöskin myrkytöntä. Puisen leikkuulaudan käyttö on varsin helppoa ja vaivatonta!