Silopuun valikoimasta löytyy tällä hetkellä kolme ruokapöytämallia. Omia malleja on kehittymässä lisää, mutta voit ihan yhtä hyvin myös tilata pöydän oman luonnoksesi mukaan! Kaikki ruokapöydät valmistetaan mittatilaustyönä. Ennen pöydän valmistusta suosittelen kertomaan kaikki toiveet ja muutokset, joita tulee mieleesi!

Perusominaisuudet ovat hyvin pitkälti aina samat, oli kyseessä pöytä kuin pöytä. Ruokapöytäni ovat aina varma valinta, ne ovat ympäristöystävällisä, kestäviä sekä kotimaista käsityötä. Valinta on aina hyvä ja varma. Jos jostain syystä käykin niin hassusti, että jokin pettää tai ei toimikkaan niin laitetaan asia kuntoon! Haluan kantaa vastuun valmistamistani tuotteista.

Pöytiä valmistan lähtökohtaisesti Savonlinna, Kitee, Joensuu alueella mutta toimitukset saadaan onnistumaan myös muuallekkin Suomeen!

Lue tästä hyvät syyt ostaa Silopuun ruokapöytä!

Jos haluat pöydän kiilat metallista, ne on valmistanut Savonlinnan Seppä Teppo Nousiainen.

Kiilat tehdään yleensä puusta. Puulajivaihtoehtoja on monia ja ne voidaan vahat tietyn sävyisiksi.


MIETITYTTÄÄKÖ PÖYDÄN KOKO?

Hyvä nyrkkisääntö on että yhtä istujaa varten varattaisiin vähintään 600 mm tilaa.
Eli, jos halutaan 6-hengen pöytä niin  pituutta pitäisi olla vähintään 1800 mm. Vastaavasti, jos riittää 4-hengen pöytä, pituutta pitäisi olla vähintään 1200 mm. Jos tapana on kattaa pöytään ruuat ja lisukkeet, silloin  suosittelen hankkimaan pykälän isomman pöydän.

Pöydän koon valinnassa kannattaa miettiä myös paljon muutakin! Vaikka pieni pöytä olisikin hyvä nyt, onko se sitä myös tulevaisuudessa? Onko mahdollisesti taloon tulossa asukkaita lisää tai onko edessä muutto isompaan, tai pienempään asuntoon? Pöydän lyhentäminen onnistuu aika vaivatta, mutta sen pidentäminen onkin vähän vaikeampi juttu. Jos haaveena on saada pöydän päätyihin penkit, silloin lisäpituutta tarvitaan, eikä lisä leveydestäkään haittaa ole.