PUUSEPPÄ TYÖT JA PALVELUT

Minä, puuseppä Teijo Jalkanen, teen niin isoja kuin pieniäkin tilaustöitä. Verstaalla tehdään kaikki puusta, lastu- ja MDF-levyt eivät kuulu materiaaleihini. Käytän tuotteissa massiivipuuta, vaneria ja rimalevyä. Arvostan perinteistä puusepäntyötä sekä perinteisiä liitos- ja pintakäsittelytapoja. Puuntyöstökoneenikin ovat hyvin perinteisiä. Täältä ei löydy CNC-koneita, vaan vanhoja vihreitä koneita enimmäkseen 70-90 -luvulta.

Suunnittelussa käytän tietokonetta ja 3D-piirustusohjelmaa. Ennen työn aloittamista multa saa piirustukset, joista näkee mitä aletaan tehdä.

 

 Pääpaino on tilaustöissä, koska haluan auttaa ihmisiä, jotka eivät löydä sopivia tuotteita muualta. Tuotteet suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä, hänen toiveidensa mukaan. Valikoimaan kuuluu tuotteet laidasta laitaan, tiettyjä poikkeuksia lukuunottamatta. 

 

Verkkokaupan puolella löytyy tuotteita, joita teen tilaustöiden ohessa. Suurimmaksi osaksi leikkuulautoja. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos löytyy sopivaa niin tilaukseen vaan!

Esimerkkejä mitä teen:

-Pöydät
-Penkit
-Jakkarat
-Keittiöt
-Kaapit
-Lipastot
-Muut huonekalut
-Leikkuulaudat
-Höyläys-, sirkkelöinti-, jyrsintätyöt
-Pieni alihankinta

Esimerkkejä mitä en tee:

-Korjaustyöt
-Entisöintityöt
-Ovet ja ikkunat
-Portaat
-Koriste-esineet

Näitä en tee, koska en halua, osaa tai ei ole tarvittavaa kalustoa.

RUOKAPÖYDÄT

Silopuun valikoimasta löytyy tällä hetkellä kolme ruokapöytämallia. Omia malleja on kehittymässä lisää, mutta voit ihan yhtä hyvin myös tilata pöydän oman luonnoksesi mukaan! Kaikki ruokapöydät valmistetaan mittatilaustyönä. Ennen pöydän valmistusta suosittelen kertomaan kaikki toiveet ja muutokset, joita tulee mieleesi!

Perusominaisuudet ovat hyvin pitkälti aina samat, oli kyseessä pöytä kuin pöytä. Ruokapöytäni ovat ympäristöystävällisä, kestäviä sekä kotimaista käsityötä. Valinta on hyvä ja varma. Jos jostain syystä käykin niin hassusti, että jokin pettää tai ei toimikkaan niin laitetaan asia kuntoon! Haluan kantaa vastuun valmistamistani tuotteista.

Pöytiä valmistan lähtökohtaisesti Savonlinna, Kitee, Joensuu alueella mutta toimitukset saadaan onnistumaan myös muuallekkin Suomeen!

Lue tästä hyvät syyt ostaa Silopuun ruokapöytä!

VALMISTUNEET TUOTTEET

Täältä löytyy esimerkkejä siitä, mitä olen tehnyt. Lisäilen tänne pikkuhiljaa uusista projekteista kuvia ja tekstiä. Voit täältä katsoa ideoita ja 

yksityiskohtia myös omiin tilaustöihisi. Kuvia löytyy myös sosiaalisen median puolelta. Tuotteet tehdään tilaustyönä, joten kaikki on räätälöitävissä.

LAATIKOSTO 4 LAATIKOLLA

AVOHYLLY AAMIAISKAAPPIIN

SEKALAISIA PIKKU JUTTUJA

PUKKI

LIPASTO 3 LAATIKKOA+3 OVEA

TV-TASO

JAKKARA

KIRJAHYLLY

KAAPPI INTEGROITAVALLE JÄÄKAAPILLE

KEITTIÖN TISKIKAAPPI

KEITTIÖN ASTIAKAAPPI

HELI-RUOKAPÖYTÄ

PIENI RUOKAPÖYTÄ YKSIÖÖN

MINIPENKKI

RUOKAPÖYTÄ PINNIJALOILLA

LAATIKOSTO 9 LAATIKOLLA

SOHVAPÖYTÄ

TV-TASO

PUISET VETOLAATIKOT

JAKKARA RIMAKANNELLA

ARKISTOKAAPPI

NOUSUJAKKARA

PUINEN LIPASTO