LIPASTO

Tämä lipasto jäi meille kotiin😍 Välillä voi olla vähän itsekäs, pitäähän sitä itsekkin päästä nauttimaan omista taidoista. Tarkoituksena oli myös opetella tekemään peiliovia, sillä sain elämäni ensimmäiset ovikursot alajyrsimeen.

 

Lipasto

Lipasto koostuu kahdesta ovesta ja yhdestä vetolaatikosta.

Puinen lipasto

Ovien sisäpuolelta löytyy siirrettäviä hyllylevyjä.

OVET

Nämä on siis ensimmäiset kalusteovet, jotka olen tehnyt. Homma lähti vähän tahmeesti käyntiin, koska ei ollut mitään käsitystä miten uusia teriä täytyisi edes käyttää. En löytänyt edes saranan mitoitusohjeita, joten selviteltävää oli paljon.

Muutaman päivän sai käyttää tutkimiseen sekä kokeilemiseen ja kaiken toistamiseen. Pikku hiljaa se alkoi sujua ja sain ovet aikaiseksi. Olisi tuostakin varmaan voinut selvitä helpommallakin.

Ovet ovat siis massiivipuuta, jossa on puinen peili. Näihin en laittanut kahvoja, vaan jyrsin sormiurat ovien ja laatikon sivuun. Tosi toimiva ja moderni vaihtoehto kahvoille. Ovia voi tehdä ihan minkä kokoisia vaan, joten näitä löytyy varmasti jonkun keittiöstäkin.

Puinen ovi

Sormiura jyrsitään oven tai laatikon reunaan.

Puinen ovi

Puinen peiliovi.

Puinen ovi

Ovet uppoavat rungon sisään. Tarkkaa ja näyttävää!

Tekniset tiedot:
Materiaali: kotimainen koivu
Pintakäsittely: Osmo Color öljyvaha
Sävy: Terva
Korkeus:  910 mm
Leveys: 730 mm
Syvyys: 520 mm
Ovet: massiivipuuovi, puupeilillä

Hinta mallin mukaiselle lipastolle: 1100 €

Kiinnostunut tästä tuotteesta? Ota yhteyttä niin päästään aloittamaan projekti!  Kaikki lipastot tehdään yksilöllisesti, joten esimerkki koko, laatikoiden ja ovien määrä voidaan tehdä teille sopivaksi.

Voit soittaa: 0400288196
laittaa sähköpostia teijo@silopuu.fi tai
tulla käymään verstaalla: Raikuuntie 15, 58350 Villala.