KEITTIÖN VETOLAATIKOT

Keittiön vetolaatikko puusta

Pääsin toteuttamaan laatikot uuteen puukeittiöön. Laatikoita tuli yhteensä kuusi, joista kapeammat ovat kuvassa. Ylös yksi matalempi ja alapuolelle kaksi korkeampaa laatikkoa. Asiakkaalle oli tärkeää saada täysipuiset kalusteet koko taloon, koska heidän perhe on erityisen herkkä VOC-yhdisteille. Materiaaliksi valittiin koivu, koska siitä haihtuu hyvin vähän kyseisiä yhdisteitä. Pintakäsittelyssä kiinnitetään myöskin erityistä huomiota herkkyyden takia. Teen myöskin puiset ovet samaiseen keittiöön.

Oven puupeili

Laatikoiden etusarjoihin ja oviin tehdään samat muodot

Laatikot ovat kokonaan tehty koivusta ja nurkkiin on tehty sinkkaliitokset. Etusarjat ovat irrotettavissa laatikon rungoista, joten ulkonäön muuttaminenkin onnistuu vaivattomasti ilman että koko laatikko pitäisi uusia.

Aikaisemmista kerroista oppineena sormiuran alapuolella olevaan kappaleeseen on hyvä jyrsiä pieni viiste, joka helpottaa sormiuran käyttöä. Sormiura onkin oikein toimiva ja edullinen ratkaisu perinteisten vetimien vaihtoehdoksi.

Tällä kertaa asiakas hoitaa pintakäsittelyn ja laatikoiden asennuksen paikoilleen.

Puiseen laatikkoon voidaan jyrsiä sormiura

Sormiura, josta laatikko vedetään auki

Sinkkaliitos on erityisen kestävä liitosmuoto

Sinkkaliitos pitää laatikot kasassa

Jos olet vailla puisia laatikoita, pyydä tarjous. Kaiken kokoiset laatikot onnistuu ja etusarjoja voi tehdä vaikka minkälaisia.

Voit soittaa: 0400288196
laittaa sähköpostia teijo@silopuu.fi tai
tulla käymään verstaalla: Raikuuntie 15, 58350 Villala.