Silopuu

Leikkuulaudan ensihuolto

Ennen huoltoa

Huollon jälkeen

Ei ole liioiteultua, kun väitetään että puisesta leikkuulaudasta saa pienellä huollolla kuin uuden! Vieläpä hyvin vähäisellä työllä. Vähän näyttää hiomakonetta ja öljyää niin se on siinä.  Leikkuulauta menettää kulahtaneen ulkonäkönsä ja naarmut häviävät. Niin pieni työ, jotta lupaan tästä eteenpäin myytyihin leikkuulautoihin ensihuollon kaupanpäälle!

1.8.2019 jälkeen myydyt leikkuulaudat voi toimittaa verstaalle ensihuoltoon. Ensihuolto sisältää hionnan+öljyämisen. Jos leikkuulautaan on ilmestynyt jotain rakenteellista vikaa, joka johtuu arkisesta käytöstä (esim. liimasauma on auennut) se voidaan hoitaa samalla kuntoon. Jos taas näyttää siltä, että sitä on käytetty kaltoin niin sovitaan asia erikseen. Kaltoinkäytön esimerkkejä=upotettu yöksi järveen tai hakattu halkoja.

Tähän lupaukseen ei kuulu leikkuulaudan lähettämisestä aiheutuneet kulut, silti
kannattaa hyödyntää tarjous. Leikkuulaudan lähettämisestä aiheutuu noin 10 euroa kuluja, mutta uusi leikkuulauta voi maksaa moninkertaisesti!

Toimimalla näin saamme leikkuulautoihin lisää palvelusaikaa. Kuten yläkuvista
näkee, leikkuulaudasta tulee oikeasti kuin uusi! Mun valmistamat leikkuulaudat ovat sen verran paksuja että ne voi hioa montakin kertaa uudelleen!